Имя

Телефон

Комментарий

 

DZĪVOKĻU UN BIROJU REMONTS RĪGĀ UN JŪRMALĀ

DZĪVOKĻU UN BIROJU REMONTS RĪGĀ UN JŪRMALĀ

Ir zināms, ka birojs – tā ir jebkura uzņēmuma un kompānijas vizītkarte, tāpēc komforta, patīkamo apstākļu organizēšana Jūsu klientiem un darba personālam ir ne mazāk svarīgs Jūsu biznesa panākuma sasniegšanas aspekts.

Lai uzsāktu Jūsu biroja remontu, ir nepieciešams pareizi saprast, kādu rezultātu Jūs gribētu sasniegt veikto darbu beigās. Un tieši ir jāizvēlas nepieciešami materiāli ēkas vai telpas izmainīšanai. Tas var būt visu telpu neobligāts remonts, kaut kur Jūs varēsiet aprobežoties ar minimālo darbu iejaukšanos, ja to neprasa istabu stāvoklis. 

Atkarībā no tā tiek noteikta cena un nepieciešamo darbu izpildīšanas periods. Ja Jums ir nepieciešams īstermiņa remonts telpu atjaunošanai, esot nelielām izmaksām, tad Jums ir vajadzīgs kosmētiskais remonts. Tajā, likumsakarīgi, ietilpst: aplīmēšana ar tapetēm, griestu, logu, durvju krāsošana vai to nomaiņa. Šeit tiek iekļauts viss, lai savestu kārtībā remonta telpu bez apdares, grīdu, elektroinstalācijas nomaiņu, sienu izlīdzinājumu un apmetumu. 

Ja ir nepieciešams pilnīgi nomainīt Jūsu objekta koncepciju, tad Jums ir vajadzīgs kapitālremonts. Objekta kapitālremonts iekļauj sevī mēroga pārplānojumu, durvju, stikla pakešu, radiatoru, telekomunikācijas līniju, apsardzes un ugunsdzēsības signalizācijas uzstādīšanu, visu sienu izlīdzināšanu, grīdu ierīkošanu, visu tapešu pārlīmēšanu utt. Pirms kapitālremonta sākuma daudzas firmas prasa dizaina projektu. 

Remonta cena ir atkarīga no materiāliem un telpu tipa. 

Rakstu sagatavoja remonta un celtniecības kompānija Buve24.lv

KĀ AR MUMS SAZINĀTIES
Mēs esam priecīgi konsultēt Jūs
katru dienu, bez brīvdienām, no 10:30 līdz 21:00
Baltā iela 3/9
Kurzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1055
Latvija

Talr. +(371) 24205205

info@buve24.lv

Adrese: Rīga, Baltā iela 3/9 LV-1055
Zeon SIA
Reģistrācijas numurs: 40003966549
AS "Swedbank"
kods: HABALV22
konts: LV35HABA0551018562568