Имя

Телефон

Комментарий

 

BIROJA TELPU REMONTS.

BIROJA TELPU REMONTS.

Jebkuram telpas remontam vajag pieiet pamatīgi, pārdomājot nākamā interjera visiespējamākos variantus, būvmateriālu iegādes izmaksas un remontdarbu veikšanas samaksu.

Bet, tā kā birojs ir jebkuras kompānijas vizītkarte, tā stāvoklim ir jāiedvesmo nākamo klientu cieņa un uzticība kopš pirmajām minūtēm. Cilvēkam, kas pirmoreiz nokļuva šeit, tāpat kā kompānijas darbiniekiem, ir jāsajūt mājīgums un cieņas izpausme pret sevi.

Biroju remonts ir jāsāk ar visu paredzēto darbu plānošanu, kā arī līdzekļu aprēķinu, kas tiks patērēti materiālu iegādei un nākamo veikto darbu apmaksai.

Citiem vārdiem, ir jāizvēlas, kāds remonts tieši ir vajadzīgs Jūsu birojam: vai būs iekšējais pārplānojums, kāda apdara ir jāveic, un kāds dizains ir jāizvēlas telpu noformēšanai. Ir pilnīgi iespējams, ka daudzas istabas vienkārši prasīs nelielu labošanu. Iekšējās noliktavas telpas var atstāt iepriekšējā stāvoklī.

Var tikt veikts divu veidu – kapitālais un kosmētiskais – remonts. Kāda atšķirība ir starp tiem?

Biroja kosmētiskais remonts

Pie tāda remonta attiecas santehnikas nomainīšana, jauno tapešu pārlīmēšana, rozešu ierīkošana pēc veciem elektriskiem punktiem, durvju un logu pārkrāsošana. Grīdu segumu iespējamā maiņa utt. Kosmētiskajam remontam vienkārši var nolīgt nelielu profesionāļu celtnieku brigādi, kas spēs īsā termiņā veikt visus apdares darbus.

Biroja kapitālais remonts

Pie kapitālremonta attiecas visu santehnikas un inženieru sistēmu pilnīga modernizēšana, iekļaujot jauno elektroinstalāciju, apkures sistēmu, signalizāciju. Telpu pārplānojums, demontējot vecas starpsienas un montējot jaunas, jauno aiļu caursišana sienās un logu un durvju bloku, arku un nišu ierīkošana tajās.

Darbuzņēmēja izvēle biroja remontam

Šodien celtniecības tirgus, var teikt, jau ir pārsātināts ar dažādām remonta un celtniecības kompānijām, privātām brigādēm un profesionāliem meistariem.

Var griezties pie privātuzņēmējiem vai pie celtniecības organizācijām. Bet, tomēr ir labāk noslēgt juridisko līgumu ar celtniecības kompāniju. Kaut arī to vidū var sastapties ar negodīgiem izpildītājiem, bet, ārkārtējā gadījumā, būs kam pieprasīt. Informācija, ko sniedz remonta un celtniecības kompānijas, ne vienmēr var būt pilnīgi patiesa. Negodīgas firmas var sarunāt aptuvenu darbu izpildīšanas termiņu, kas no viņiem „neatkarīgu” cēloņu dēļ, var oficiāli palielināties līdz ar Jūsu papildus samaksu par „neparedzētiem” sīkiem darbiem.

Ja Jūs patstāvīgi nolēmāt izvēlēties celtniecības kompāniju biroja remontam, pievērsiet savu uzmanību katras apskatāmās formas jebkuriem sīkumiem. Atrodiet negatīvas un pozitīvas atsauksmes internetā par Jums iepatikušos organizāciju. Pievērsiet uzmanību tās rašanos termiņam celtniecības tirgū, licences esamībai un citiem reģistrācijas dokumentiem.

Uzreiz ir jādomā un jāizdara secinājumi, ja izvēlētais darbuzņēmējs nevar dot viņa bijušo klientu rekomendācijas, un kam nav sava portfolio.

Jebkura nopietna kompānija pirms darbu sākuma, kas ir saistīti ar kapitālremontu, iepriekš vēlas sastādīt un saskaņot dizaina projektu ar pasūtītāju. Un nedos pilnīgu aprēķinu, kamēr tās pārstāvji neapskatīs telpu, nenovērtēs paredzamā darba pilnu apjomu un sarežģītību, un tikai pēc tam tiks sastādīta tāme un turpmākais dizaina projekts.

Izvēlētai kompānijai, noslēdzot līgumu, ir jāsniedz sekojošie dokumenti:

1. Darbuzņēmuma līgums.

2. Tāmju dokumentācija.

3. Pilns materiālu saraksts, kas ir vajadzīgi remontam.

4. Mērogā izpildītais visu biroja telpu plāns un shēma līdz un pēc tā remonta.

5. Dizaina projekts.

6. Nākamo darbu detalizētais plāns un grafiks.

7. Tehniskā un pavaddokumentācija.

Pavaddokumentā ir jābūt norādītiem:

- Biroja aizņemamai platībai.

- Remontā izmantojamiem celtniecības un apdares materiāliem.

- Būvmateriālu daudzumam un cenai.

Darbs tiek apmaksāts pēc vienkāršas shēmas – 50% priekšapmaksas par darbu veikšanu un 100% par būvmateriāliem. Pēc objekta pilnas pieņemšanas un nodošanas tiek izmaksāti atlikušie 50%. Par optimālo variantu tiek uzskatīta visu remonta un celtniecības darbu izpildīšana zem atslēgas ar vienu darbuzņēmēju.

Vēl viena nianse: nenometiet no svariem kompānijas, kas nosauca Jums pārmērīgi paaugstinātu cenu. Pēc tāmes sastādīšanas un darbu līmeņa analīzes, šī kompānija var izrādīties par visizdevīgāko risinājumu.

KĀ AR MUMS SAZINĀTIES
Mēs esam priecīgi konsultēt Jūs
katru dienu, bez brīvdienām, no 10:30 līdz 21:00
Baltā iela 3/9
Kurzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1055
Latvija

Talr. +(371) 24205205

info@buve24.lv

Adrese: Rīga, Baltā iela 3/9 LV-1055
Zeon SIA
Reģistrācijas numurs: 40003966549
AS "Swedbank"
kods: HABALV22
konts: LV35HABA0551018562568