Имя

Телефон

Комментарий

 

Kāpēc nav vērts remontēt dzīvokli ar paziņām? Izremontēt dzīvokli būvkompānijā.

Kāpēc nav vērts remontēt dzīvokli ar paziņām? Izremontēt dzīvokli būvkompānijā.

Cilvēku vairākums naudas līdzekļu trūkuma dēļ, pēc iespējas, vienmēr mēģina taupīt. Kopš senlaikiem ir pieņemts uzskatīt, ka „pēc pazīšanās” mēs varam kaut ko nopirkt vai saņemt pakalpojumus lētāk, nekā kaut kur citur, tāpēc ka mēs ar cilvēkiem ir pazīstami jau sen un viņus visi zina.

Taču, bieži vien, ja būt par reālistu, katram mūsdienīgajam cilvēkam ir jāsaprot, ka neviens neko bezmaksas vai lēti neizdarīs. Katrai precei vai kvalitātes pakalpojumam ir sava cena un, pats galvenais, „pieprasījums” uz to.

Tādējādi, strādājot ar „pazīstamiem” meistariem, veicot dzīvokļa vai mājas remontu, jūs riskējat saņemt parasto cenu par servisu, bet iespējams, pat dārgāku par tirgus cenu. Tāpēc ka jūs esat „paziņas vai draugi” un nemeklēsiet citus variantus. Jūs arī riskējat saņemt nekvalitatīvu remontu, nemūsdienīgu, bet jūsu „pazīstamiem meistariem” visvienkāršāko un ērtāko variantu, tāpēc ka viņi jūs pārliecinās pa to, ka jums nekas nav vajadzīgs un ir jādara, pēc iespējas, vienkāršāk un tādā veidā, kā būs ērti tieši meistariem. Tomēr iebilst draugiem vai tirgoties par cenu, nav pieņemts.

Runājot īsumā, jūs riskējat saņemt dzīvokļa remontu pēc tirgus cenas, kas balstās uz kādiem kompromisa risinājumiem vai vienkāršoto variantu. Riskējat paildzināt remontdarbus mēnešiem ilgi, bet atsevišķos gadījumos, gadiem ilgi.

Jebkurai mūsdienīgai, godīgai būvniecības remonta kompānijai pastāv klientu līgumi, kuros precīzi ir ierakstīta summa par darbu un atsevišķi – summa par materiāliem.
Pēc tāmes sastādīšanas un vienkārša projekta, jums vairs nebūs pārsteigumu vai kādu risku.
Jūs saņemsiet to, par ko samaksājāt un precīzi termiņā, bet, ja izveidosies kādi apstākļi, būvfirma jums ātri nomainīs meistaru vai brigādi.

Pēc cenas par būvpakalpojumiem būvniecības kompānijas konkurē savā starpā, cīnās par servisu un klientiem, bet privātmeistars ne ar ko nekonkurē, viņš ņem tādu pašu naudu, kā arī kompānija, tikai turklāt dara tā, kā viņam ir ērti.

KĀ AR MUMS SAZINĀTIES
Mēs esam priecīgi konsultēt Jūs
katru dienu, bez brīvdienām, no 10:30 līdz 21:00
Baltā iela 3/9
Kurzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1055
Latvija

Talr. +(371) 24205205

info@buve24.lv

Adrese: Rīga, Baltā iela 3/9 LV-1055
Zeon SIA
Reģistrācijas numurs: 40003966549
AS "Swedbank"
kods: HABALV22
konts: LV35HABA0551018562568